Cell Wellbeing

Cell wellbeing – et liv i balance

                                    

Med  Cell Wellbeing har du nu mulighed for at få lavet en epigenetisk rapport, som viser, om miljøet påvirker din generelle sundhed og om din krop er i ernæringsmæssig balance.

Du kan blive klogere på dit genetiske potentiale og du kan optimere din sundhed, fordi du modtager et personligt kostprogram, som bl.a. rådgiver i forhold til næringsstoffer, fødevarer, vand og livsstilsfaktorer.

Alle de påvirkninger, som du dagligt udsættes for derhjemme og på din arbejdsplads, har indflydelse på din krops sundhed og din generelle tilstand. Dine gener bliver påvirket af det miljø, du befinder dig i – i nogle tilfælde helt op til 98 %. Alt dette kaldes for epigenetik.

Epigenetik er cellens hukommelse, og man kan betragte epigenetikken som en slags computersystem, der styrer og kontrollerer generne.

Sådan fungerer testen:                                                                                                                                                    Hår fungerer som en slags fingeraftryk, og ved scanne dine hårstrå digitalt kan der udarbejdes en rapport, hvor over 800 centrale sundhedsindikatorer bliver kortlagt og omsat til dit personlige optimeringsprogram.

Dit personlige program viser bl.a., hvilke vitaminer, mineraler, fedtstoffer, antioxidanter, sporstoffer der er i prioritet, hvilke fødevarer der renser eller giver modstandskraft, kost og fødevarer du bør undgå, samt hvordan du reagerer på elektronisk påvirkning.            Der kan foretages ny test efter 90 dage.

Et internationalt og tværfagligt team af højt kvalificerede eksperter indenfor epigenetik, naturopati og ernæring er det rådgivende team, der står bag Cell Wellbeing. http://cell-wellbeing.com/dk/about-us/our-advisory-team

En test koster 1395 kr., og det inkluderer selve testen samt efterfølgende kinesiologisk test og samtale i forhold til dit optimeringsprogram.